Τετάρτη 22 Ιουνίου 2005

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα!

Λοιπόν τα βραδιά πλέον έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ ζεστά και γλυκά. Ακόμα και η "ψυχρούλα" της θάλασσας αντέχεται ευχάριστα!

Χτες λοιπόν πήραμε το αυτοκίνητο και πήγαμε στην Νέα Μάκρη. Είχε και πανσέληνο (ημερολογιακά είναι σήμερα, αλλά και χτες και σήμερα ίδιο φεγγάρι θα έχει) και η βραδιά πρόσταζε βόλτα δίπλα στην Θάλασσα.

Το πρόγραμμα κανονικά ήταν βόλτα στα βραχάκια και μετά βούρ στο Φάρο στο Μάτι. Δεν παίρνω ποσοστά, είναι από τα καλύτερα μπαράκια για νυχτερινές εξορμήσεις με φεγγάρι και σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ο λιμενοβραχίονας λοιπόν της Ν. Μάκρης είναι επίσης ένα από τα πιο must μέρη για βόλτα! Η ησυχία σε αφήνει να ακούς τον φλοίσβο του κύματος και τα φώτα της πόλης είναι αρκετά μακριά για να σε αφήνουν να απολαύσεις τον έναστρο ουρανό (και ό,τι άλλο θες….)

Τελικά λοιπόν κακώς δεν είχα πάρει και ένα μπουκάλι κρασί μαζί μου. Όπως καταλαβαίνετε ποτέ δεν πήγα στον Φάρο στο Μάτι!

Οπότε παρότρυνση νούμερο δύο: Όταν πηγαίνετε βόλτα στην θάλασσα να παίρνετε πάντα και ένα μπουκαλάκι κρασί!

Οι νύχτες πραγματικά έχουν γίνει υπέροχες! Βούρ όλοι στις παραλίες!

1 σχόλιο:

  1. Είδες; Έχεις το θράσσος και μιλάς κι' όλας αλλά ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο σε παρακαλάμε να έρθεις μαζί μας και εσύ έχεις να πας αλλού!
    ..............ΓΚΑΜΗΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες...