Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2005

Πώς μπορείς να χαλάσεις την φήμη σου…

Είναι ένα ωραίο μπαράκι/κλαμπάκι. Πήγαινα αρκετά συχνά. Εννοώντας ότι όποτε ήθελα να βγω έξω για «τζερτζελέ» το είχα στα υπ’ όψην. Έλα μου ντε που κυρίλεψε! Βέβαια! Πλέον μπορείς να κλείσεις το προσωπικό σου πιθάρι! Και δεν φτάνει αυτό, αλλά δεν μπορείς να πάρεις ένα σκαμπό να καθίσεις και φυσικά… τα σκαμπό είναι δυσεύρετα, άρα για να μην μας τα πάρεις θα τα κρύψουμε στην τουαλέτα μέχρι να μας τα ζητήσουν! Ναι μάλιστα! Α και πού είσαι, μην αφήνεις το άδειο ποτήρι σου εδώ που δεν κάθεται κανένας γιατί περιμένουμε κόσμο. Ναι, το γκαρσόνι δεν θα το πάρει κι ας είναι άδειο από εδώ, θα το πάρει από κάπου αλλού!
Και φυσικά άμα πετύχω και άδειο σκαμπό θα κάνω αγώνα δρόμου να το πάρω να το κρύψω, για την πιθανότητα μετά από 2 ώρες να έρθει κάποιος να το ζητήσει για να κάτσει σε τραπέζι… εεε… σε πιθάρι!
Δεν μπορώ να πω, ευγενέστατος ο αρχισερβιτόρος σας, να τον χαίρεστε (στα γαριδάκια το πετύχατε το κελεπούρι;)! Εγώ ένα έχω να πω: Η παρέα χτες ήρθε στο Enzzo de Cuba επειδή εγώ τους το πρότεινα. Άλλη φορά όμως δεν θα το προτείνω ούτε στον εαυτό μου. Συγχαρητήρια, μόλις χάσατε έναν πελάτη!

14 σχόλια:

  1. έτσι έτσι, να λέγονται αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς το καταργήσαμε από πέρισυ, όταν μας είπαν μία "κουφή" τιμή για το μπουκάλι που θα έπρεπε να πληρώσουμε για να κλείσουμε τραπέζι. Συμπαθητικό μαγαζί, αλλά ούτως ή άλλως το είδαμε, το χορτάσαμε, από μουσική έχει μείνει στάσιμο, ενώ οι τιμές και τα περί "κλεισιμάτων" το έχουν κάνει να μην έχει πλέον ενδιαφέρον.
    Πάμε γι άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποσες φορες εκτεθηκαμε και ποσες φορες θα εκτεθουμε ......... υπαρχει περιπτωση και στο καθημερινο σου στεκι να συμβει την πιο ακαταληλη στιγμη.... για αυτο παμε παντα και λεμε ο θεος βοηθος... αλλιωσ σπιτακι για να εισαι λιγο ποιο σιγουρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όσο μου άρεσαν τα λάτιν μαγαζιά μέχρι πριν από λίγο καιρό τόσο με χαλάνε τώρα... πού μπορώ να βρω ένα καλό μαγαζί οεοοοόοο;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχω πάει ποτέ... Εγώ έχω κόψει την νυχτερινές τσάρκες εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν μου αρέσει καθόλου να πηγαίνω σε μαγαζιά και να βλέπω τους PR(ή αλλιώς μετρ) και τους πορτιέρηδες με το βλέμμα του στυλ "εγώ θα σας @^#&#%& όλους".Μου την δίνουν πολύ οι τύποι αυτοί διότι κατά την πλειοψηφία τους είναι ένα μάτσο χάλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και γω εχω κόψει τα μαγαζιά που έχουν πόρτα εδώ και αρκετό καιρό....
    προτιμώ πιο ζεστά και μικρά μαγαζιά που σε προσέχουν περισσότερο και είναι πιο ανθρώπινες οι συνθήκες εκει μεσα.
    τουλάχιστον να μπορείς να πιεις το ποτό σου χωρίς να κινδυνεύεις να σε περιλούσουν με αυτό που κρατάς.

    αλλά και πάλι αν σε κάποιο μαγαζί η συμπεριφορά τους δεν με ικανοποιήσει, δεν ξαναπατάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή ρε Chrisa στο Ρέμο δεν είχε πόρτα;;;
    Έλεος δηλαδή.

    Τέλος πάντων, είμαι της φιλοσοφίας ότι "όλα χρειάζονται" συνεπώς δεν θέλω να κόψω κάτι. Σαδιστριούλα μου άμα θες να με πετύχεις να σου χαρίσω εκείνο το λευκό πουκαμισάκι που λέγαμε, μην με ψάχνεις... ρώτα ευθέως να κανονίσουμε συνάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά έκανες και τους ξεμπρόστασιες-και δεν χάσαν μόνο ένα πελάτη, αλλά και πολλούς μελλοντικούς που θα το σκεφτούν δυο φορές πριν πάνε εκεί.
    Δεν με πειράζει το μαγαζί να είναι δήθεν, αν έχει στιλ και μαγκιά, αλλά αν δεν προσέξει τον πελάτη του...
    Delete!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μαγκιά είναι να κρατάει τους πελάτες του το μαγαζί ... Και καλά τον καμηλιέρη μας δεν τον "πρόσεξαν" ... ολόκληρη καμήλα;;;;
    ΝΤΛΟΠΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι βρε, είδες... ενώ αν είχα πάρει όλο το κοπάδι και το είχα πετάξει μέσα θα έκανα την διαφορά...
    Άσε που θα ερχόταν όλοι να μου ζητήσουν να τους χαρίσω ρολόγια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και βέβαια είχε πόρτα στον Ρέμο και μάλιστα πολλούς, στην υποδοχή είχε πάλι καμιά εικοσαριά τυπάκια με το φρύδι σηκωμένο που ούτε "καλά να περάσετε" δεν μας είπαν!!!! Λες και πήγαμε να δούμε αυτούς!!! Και φυσικά όλα χρειάζονται απλά γκρινιάζω λιγάκι διότι μου χαλουν την αισθητική κάτι τέτοιοι τύποι πλέον!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά τι γλώσσα είναι αυτή scorpina δεν ντρέπεσαι, τι θα πει η μαμά μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσύ τώρα τί ζόρι τραβάς; Τον γάμο δεν τον ακύρωσες; Είδες που την έριξες; Σαν νταλικέρης μου βρίζει τις τελευταίες μέρες :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες...