Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

;;;

Η αίσθηση πως ο παραλογισμός έχει γίνει πλέον «καθεστώς» αυξάνει πια μέρα με την ημέρα. Οι ΗΠΑ, λέει, πρότειναν μεταβατική κυβέρνηση για την Αίγυπτο με την… υποστήριξη του στρατού!
Δηλαδή, η χώρα που σε επίσημο επίπεδο σείει τη ρομφαία της δημοκρατίας και των ανθρώπινων δικαιωμάτων σε όλα τα κράτη, ανεξαρτήτως των ολοκληρωτικών καθεστώτων που έχει εγκαθιδρύσει στο παρασκήνιο ώστε να διατηρήσει το αμερικανικό όνειρο και την πλασματική «ευμάρεια» του δυτικού κόσμου, προτείνει τώρα επίσημα και απροκάλυπτα την εγκαθίδρυση μιας μεταβατικής… δικτατορίας; Και μάλιστα υπό την προεδρία Ομπάμα; Ο οποίος βέβαια έχει διαψεύσει τόσες και τόσες ελπίδες από την ημέρα της εκλογής του!
Ορέ πετάει ποτέ ο γάιδαρος;

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/2/11 7:40 μ.μ.

    Darthiir νομίζω πως το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι οι Η.Π.Α. Τι θες και κολλάς στους τύπους; Μια κουβέντα είπαν οι άνθρωποι για τα ανθρώπινα δικαιώματα και αμέσως το έκανες θέμα. Α, μα πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εντυπωσιάζομαι. Το πρόβλημα τόσο του Μπουμπάρακ όσο και του Ομπάμα είναι να αφήσουν στην παρανομία τους ισλαμιστές και να τους αποδυναμώσουν. Και εδώ που τα λέμε εκεί που έφτασε το πετρέλαιο πρέπει κάτι να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα, τί ερώτηση... Καλά, δεν βλέπεις, Shrek?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καμηλιέρη μου για μια καλημέρα μπήκα..
    Αλκυόνη απ τα παλιά αν θυμάσαι.....που έχασε τον κωδικό ναι δεν είχα ρίξει βοτσαλάκια να βρω το δρόμο πίσω..μετα τις τόσες περι-πλανήσεις
    φιλώ σε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι βρε silent, το ξέρω, έχω ένα προβληματάκι και εκνευρίζομαι εύκολα το παλεύω όμως…

    Έχεις δίκιο Ωρέλια μου, με τα φτερά του F16 πετάνε όλα τα ζώα!

    Αναρωτιέμαι κατά πόσο ο Ομπάμα και ο Μουμπάρακ είναι ο λόγος των ακραίων ισλαμιστών και της τιμής του πετρελαίου Δείμο μου.

    Εεεε όχι, δεν βλέπω Σοφία μου, μη με αφήσεις μετεξεταστέο, καλά;

    Καλημέρα Αριάδνη/Αλκυόνη, να ‘σαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γνωρίζουμε καλά ότι το πετρέλαιο είναι το αίτιο όλων των δεινών της Μέσης Ανατολής, αρχής γενομένης από την ίδρυση του Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α ναι, σωστά, δε φταίω 'γω που σ' έσφαξα, αλλά το μαχαίρι που είναι κοφτερό! Ξεκάθαρο σαν τον ήλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κάτι δηλώσεις όψιμες με μαλλί κομμωτηρίου και ξινόγαλο περί δημοκρατίας, ελευθερίας και βούλησης του λαού που άκουσα πριν λίγο πολύ μ΄ έφτιαξαν... όχι βέβαια τόσο όσο ο αξεπέραστος καβαλιέρε! μ΄αρέσει η ...σταθερή πυγμή του! δεν άγεται δεν φέρεται! (μέχρι να κοπεί το πετρέλαιο από τη μια και το βιάγκρα των Αμαζόνας από την άλλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. (και) αυτή τη φορά χάσανε την μπάλα. Τελικά μήπως να τους λυπηθούμε τους κακομοίρηδες; Όταν χάσανε τον μεγάλο αντίπαλο, μάλλον χάσανε και το νόημα της ύπαρξης, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες να δημιουργήσουν νέους (Ιράκ, Ιράν κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πετάει πετάει, και που είσαι ακόμα..!
    Νίνα x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. που να δεις και τα Awaks (ή όπως αλλιώς γράφονται)
    κάθε φορά που τα βλέπω να απογειώνονται απο τη μερια του Καλαθά στα Χανιά, νομίζω πως ζω μέσα στο σήριαλ ταξιδι στ' αστέρια... άσχετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες...