Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Η εκπνοή του '14

Στην εκπνοή το ’14 βγάλαμε το μαγκάκο από την καλαθούνα, γιατί δυόμισι μηνών δεν έγινε να πεις, αλλά τους εξήντα πόντους τους έπιασε! Θα κοιμηθεί για πρώτη φορά, σήμερα το βράδυ σε κρεβατάκι.
Στην εκπνοή το ’14 η τιτινούλα έγινε πολύ σκανδαλιάρα, και ενώ εδώ και μια εβδομάδα έχει πια βγάλει το κάγκελο από το δικό της κρεβατάκι, αποφάσισε ότι θέλει να κλειστεί στο κλουβάκι του αδερφού της.
Στην εκπνοή του ’14 ήρθαν τα κρύα και παρολίγο να χιονίσει στον κήπο σας, αλλά τελικά το μετάνιωσε και τα παιδιά δε θα δουν το πρώτο τους χιόνι. Μπορεί να τους το φέρει ο νέος χρόνος…
Στην εκπνοή του ’14 διαλύθηκε η ελληνική βουλή και άρχισαν τα όργανα. Ο νέος χρόνος θα φέρει εκλογές και ποιός ξέρει τι άλλο. Το σίγουρο είναι πως θα ξεκινήσει με νταούλια και ζουρνάδες, και τον ήλιο δεν ξέρεις αν θα τον τρελάνει, τον έλληνα σίγουρα. Το κακό είναι πως δεν τρελαίνει τον ευρωπαίο όμως…
Φεύγει ο χρόνος. Όμορφος χρόνος στο σπίτι σου, άσχημος έξω από αυτό.
Τι σημασία έχει; Καμία. Συμβάσεις του μυαλού.
Ο καινούργιος; Μάλλον δυσκολότερος του απερχόμενου. Ποικίλοι οι λόγοι. Όμορφος όμως σίγουρα προμηνύεται με τα δυο ζιζανιάκια να σηκώνουν το σπίτι στον αέρα.
Μην το γκρεμίσουν μόνο γιατί δε βλέπεις η Μέρκελ να σε κατατάσσει στις χρήζουσες βοήθειας ομάδες…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες...