Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2006

Εσάς σας πείραξε;

Εμένα με πείραξε αρκετά πάντως ότι ο κος Βουλγαράκης «εμφανίστηκε ενοχλημένος από την εισαγγελική παρέμβαση»! Δηλαδή πώς γίνεται να τίθενται τα σώματα ασφαλείας πάνω από την δικαιοσύνη; Πώς γίνεται να τίθεται οποιοσδήποτε ή οτιδήποτε υπεράνω της δικαιοσύνης;!!!

Κακή αρχή κάναμε. Ο καιρός που «ίσχυαν» τέτοια «ήθη» θέλω να ελπίζω ότι έχει περάσει ανεπίστρεπτη και καλά θα κάνει ο κάθε κος Βουλγαράκης να το χωνέψει, αλλιώς το κουβαδάκι του και σ’ άλλη παραλία…

8 σχόλια:

  1. Ίσα ίσα που ειδικώς η Αστυνομία πρέπει να είναι διαρκώς υπό έλεγχο, δικαστικό και ευρύτερα δημόσιο. Ας ενοχλείται λοιπόν... Και αυτό κάτι δηλώνει, τόσο για την ουσία του θέματος, όσο και για το ύφος χειρισμού της ουσίας αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μ'αρέσει που ήταν σε δύσκολη θέση και ελπίζω να μπει και σε πιο δύσκολη ΄και κάθε ψευτομαγκιά να τη βάλει στο κουβαδάκι του και ουυυσστττ όχι όμως σε παραλία γιατί να μας χαλάσει τις παραλίες ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/1/06 4:22 μ.μ.

    Τι σημαίνει "τον πείραξε". Η Δικαιοσύνη οφείλει ναι ή όχι να επεμβαίνει όταν θεωρεί ότι πρέπει να το κάνει; Είναι ανεξάρτητη ναι ή όχι; Επειδή δηλαδή εμπλέκεται το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης αυτή θα πρέπει να κάνει τα στραβά μάτια; Αφου δεν υπάρχει περίπτωση η Αστυνομία αντικειμενικά να κρίνει τον ίδιο της τον εαυτό, κάτι που το απέδειξε και με την έκρηξη στο Σύνταγμα. Αν ενοχλείται ο κος Βουλγαράκης, που ακόμα δεν έχει βγει να μας πει τι έγινε με τους μεταναστάτες, ας πάρει, όπως λες, το κουβαδάκι του και ας πάει σε άλλη παραλία.
    Το δε Μαξίμου από εκεί που τον είχαν στα ώπα ώπα τώρα τουμπεκί και για τους μετανάστες και για τον Ρώσο και για το Σύνταγμα. Κοινώς τον δίνουν κανονικά "βγάλε μόνος σου το φίδι από την τρύπα και το πολύ πολύ παραιτήσου". Ωραίοι είναι αυτοί. Εχουν τη συντροφικότητα στο αίμα τους, όπως επανειλημμένα αποδεικνύουν. "Είσαι καλός και άγιος κορώνα στο κεφάλι μας, αρκεί να μην βγει κάτι στη φόρα για σένα, αρκεί να μην γίνει στραβή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/1/06 10:21 μ.μ.

    Θα συμφωνήσω σε όλα. Η Αστυνομία έχει χάσει την αξιοπρέπεια της και η Δικαιοσύνη έπρεπε να παρέμβει. Μια με τους Πακιστανούς μια με τον Ρώσο που ήταν νεκρός κάτω από τη μύτη τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/1/06 9:18 π.μ.

    "Το δε Μαξίμου"...σημειώσατε λάθος..."Η δε Ρηγίλλης" ήθελα να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θίχθηκε που ενώ αυτή την κρίνουν όλοι, κάποιοι άλλοι δεν θέλουν καν να υποψιάζονται ότι μπορεί να κριθούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ σωστά μιλάς Darth!!! Έπρεπε να γίνει αυτό διότι η πλειοψηφία των αστυνομικών πιστεύουν ότι ζουν σε άλλες εποχές!!! Μακάρι να έχουν κάνει μαλακία και να την πληρώσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπα. Μην πας στο άλλο άκρο. Να κριθούν ναι, αλλά δεν έχουμε λόγο να ευχόμαστε να είναι φταίχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες...