Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2007

Τί μέρα…

Η μέρα των «mails». Ένα 24άωρο έλειψα «ολοκληρωτικά» από το PC μου και βρήκα: την μαύρη πέρλα να διαμαρτύρεται ότι έχω ξεχάσει την «επικαιρότητα», την αλεπουδίτσα να κουνάει την ουρά της, τους Κορεάτες να ρωτούν τι τους λείπει και έναν συνάδελφο εκ εξωτερικού, που αγνοεί τον Darth, να μου αποστέλλει ένα «αντιεπιστημονικό λιβελογράφημα ενός ανόητου» στο οποίο έπεσε κατά τύχη ψάχνοντας στο δίκτυο!!!
Και εγώ τώρα τι να πω; Ότι ορισμένα πράγματα ούτως ή άλλως δεν συγχωρούνται ποτέ; Ότι καλύτερα θα ήταν οι συγνώμες να ζήτιονται για όσα κάναμε και όχι για το θεαθήναι, υποκριτικά και με δόλο; Δυστυχώς ορισμένοι «άνθρωποι» και ορισμένα κράτη παθαίνουν λιγότερα απ’ όσα τους αξίζουν. Ή μήπως να μιλήσω για την ψυχασθένεια ορισμένων βιντεοσκόπων, ή για την ακόμα μεγαλύτερη των ΜΜΕ; Τα 5 λεπτά στο γυαλί και οι αντιγραφές «των in, των επωνύμων, των ‘καλύτερων’ και των παραμυθιών» είναι που μας μάραναν. Λες και έχει γίνει ο υψηλότερος στόχος που μπορούμε να κατακτήσουμε. Η αλήθεια είναι ότι και αυτά αλλά και άλλα θέματα της επικαιρότητας (όπως παιδεία, οικονομία κοκ) έχουν αναπτυχθεί και σχολαστεί και από εμένα αλλού, οπότε δεν έλαβα τον κόπο να ασχοληθώ ξανά μαζί τους. Ίσως κακώς βέβαια, αλλά στην ουσία δεν με ενδιαφέρει η εικόνα, άλλωστε όπως δήλωσα από την πρώτη στιγμή, γράφω λόγω «πάθους». Άμα το εξαντλήσω σε ένα σχόλιο, δεν έχω τι άλλο να πω. Ούτε μ’ αρέσει να αναδημοσιεύσω σχόλιά μου :)
Για το λιβελογράφημα αλήθεια τι να πει κανείς; Πως μπορούσα να μυρίσω από την δεύτερη γραμμή τον στενόμυαλο θρασύτατο συγγραφέα του; Να απαντήσω πως ο συγγραφέας έχει αποδείξει το ποιόν του; Ακόμα και όταν δεν θέλω να ασχοληθώ με κάτι, φαίνεται ότι αυτό με κυνηγάει…
Οι Κορεάτες καλά θα κάνουν να ξεκινήσουν τα πειράματα. 2-3 πειραματάκια είναι αυτά. 5 μέρες δουλειά που άμα την προσθέσουν θα έχουν ολοκληρώσει 2 ετών δουλειά. Στην αλεπουδίτσα δε, θα τα πω ιδιαιτέρως. Ααα όλα κι όλα, μην είσαι περίεργο. Όλα θες να τα μαθαίνεις πια :p Εδώ δεν μάθαμε τι απήντησε η KV στον Pre-me-me (ενώ αλήθεια θα ήθελα να μάθω τον συνολικό «τίτλο» με τον οποίο τον στόλισε :p), θες να σου πω και για αλεπουδίσια καμώματα; :)
Είπαμε, σε γενικές γραμμές βαριέμαι, αλλά για ορισμένα πράγματα απλά δεν υπάρχει τίποτε επιπλέον να πεις. Με πρόφτασαν άλλοι και το σέβομαι.

Περίεργη μέρα γιατί εκνευρίστηκα. Είναι λίγο εκνευριστικό να είσαι πάντα διαθέσιμος για όλα και οι άλλοι όλο να μην μπορούν, και εσύ απλά να περιμένεις πάντα πότε μπορούν, και κάποια στιγμή να συνειδητοποιείς πως εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να πεις: «Δεν μπορώ 5:30, να το κάνουμε 6:30;» Η αλήθεια είναι ότι το astra είχε καιρό να πιάσει τα 190!

Μία είναι η απάντηση λοιπόν, μαύρη πέρλα μου: Πίσσα και πούπουλα, για να είμαστε μέσα στο ιδεολογικό τους μοτίβο, και απλά για να βάλουμε το δικό μας χαρακτήρα, θ’ ανάψουμε κι ένα σπίρτο μετά :)
Α ναι, έχω και πονοκέφαλο, στο είπα;