Δευτέρα, 10 Απριλίου 2006

Λιακάδες…

Αααχ ωραία. Πάνε τα σύννεφα. Μόνο καταγάλανος ουρανός και ήλιος από το πρωί! Μην κάνεις καμιά μπαγαποντιά πάλι και τον ξανακρύψεις εεε; Άντε γιατί θέλω να πλύνω και τ’ αμάξι μου και θα σπαστώ αν μου το γεμίσεις πάλι με χώματα… Γιατί όλο χώμα βρέχεις τώρα τελευταία. Και προχτές το βράδυ επειδή δεν είχες νερό να ρίξεις, για σπάσιμο έφερες σκέτο χώμα. Τι πράμα ήταν αυτό; Άμα ανάσαινες με ανοιχτό το στόμα νόμιζες ότι έτρωγες άμμο!
Τώρα όμως ήλιος. Ας ελπίσουμε μόνιμος. Άντε να ζεστάνει για να κάνουμε και το κλασικό μας πρώτο μπάνιο! Για την ώρα η διάθεση είναι: θαλασσίτσα, ουζάκι, ήλιος ντάλα να μας βαράει και δροσερό αλμυρό αεράκι να μας δροσίζει. Να ’χαμε μια ψαροταβέρνα λέει…. Έ ρε γλένια….

Άντε να διορθώσω και το λάθος της Παρασκευής να μην γκρινιάζει η γιαγιάκα, γιατί είναι και σε κρίσιμη ηλικία και μην μας μείνει στον τόπο δεν ξέρω. Αλλά τι να κάνεις… Άμα βιάζεσαι πολύ κόβεις μέρες από το μέλλον για να τελειώνεις πιο γρήγορα… Συνεπώς, για να βάλουμε και τα πράματα στην θέση τους και να απαντήσουμε και στις συνεχείς ερωτήσεις της γιαγιάκας λοιπόν: τέσσερεις και σήμερα. Οι τεχνίτες μου έχουν ήδη αρχίσει τις κατασκευές!

ΥΓ: Γιαγιάκαααα... γουουουουουτου-γουτου-γουτου-γουτου...!!!!!
ΥΓ2: KVούλα... τηρείς σιγή ιχθύος (χεχεχε) για το θέμα του γεύματος των εθελοντών… καλά που δεν έπεσα στην παγίδα…
4 και σήμερα!