Παρασκευή 28 Απριλίου 2006

Αποδείξεις...

Στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, μέσα σε ένα κλουβάκι, κατοικεί ένα κατακίτρινο όμορφο καναρίνι. Κάθε μέρα μας ξετρελαίνει με το κελάηδημα του. Κάθε μέρα κάνει το μπάνιο του, λιάζεται και μετά πέφτει μετά μανίας στα σποράκια κανναβουριού για τα οποία τρελαίνεται. Απρόσεχτο όπως είναι, του ξεφεύγουν ορισμένα σποράκια.

Στον κήπο κάτω από το μπαλκόνι, μέσα στα παρτέρια είναι φυτεμένα μονοετή και πολυετή φυτά. Ποτίζονται καθημερινά, φυτρώνουν και αναπτύσσονται. Σιγά-σιγά ένα μικρό πράσινο φυτό ξεφυτρώνει από το έδαφος ανάμεσα στα υπόλοιπα. Μεγαλώνει, βγάζει φυλλαράκια, προσπαθεί κι αυτό να επιβιώσει και να καρποφορήσει όπως όλα τα φυτά.

Το κουδούνι της εξώπορτας χτυπά. Ανοίγοντας την πόρτα φαίνεται ο αστυνομικός του τοπικού τμήματος. «Κύριε Darthiir, θα σας παρακαλούσα να έρθετε στο τμήμα μαζί μου». Ένα βλέμμα απορίας εμφανίζεται στο πρόσωπο του γνωστού καμηλιέρη. «Γιατί; Συμβαίνει κάτι;». Η απορία είναι ολοφάνερη. Ο γνωστός άραβας της γειτονιάς δεν έκανε τίποτε. Ήταν πάντα φιλήσυχος, δεν πείραξε και δεν απείλησε κανέναν. Όλοι είχαν να λένε ότι αν και άραβας, αν και όταν πρωτοπήγε τον φοβόταν, ποτέ δεν έκανε πραγματικά τίποτε. Ήταν πάντα φιλήσυχος. «Θα θέλαμε να σας κάνουμε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τις κανναβουριές που αναπτύσσετε στον κήπο σας.». Παύση. Σιωπή. Έκπληξη. (!!!???!!!)

Στο αστυνομικό τμήμα τα πάντα είναι ήρεμα. Ο γνωστός άραβας καμηλιέρης κάθεται και συζητά με τον αξιωματικό. Η κατηγορία είναι σαφής: «Καλλιέργεια ινδικής κάνναβης, σε αξιόλογες ποσότητες που θα μπορούσαν να καλύψουν μια μικρή ομάδα ναρκομανών. Πόσο μάλλον όταν η καλλιέργεια απαγορεύεται ακόμα και για προσωπική μόνο χρήση. Άλλωστε κε Darthiir μην κοροϊδευόμαστε. Προέρχεστε από μια περιοχή που έχει παράδοση στα ναρκωτικά». (!!!???!!!) «Μα; Κε αστυνόμε, κάθε κράτος έχει τους καλούς και τους κακούς. Στην χώρα μου τα ναρκωτικά δεν είναι ούτε νόμιμα, ούτε συνήθης τακτική. Σας διαβεβαιώνω ότι ούτε που ήξερα ότι είχε αρχίσει να φυτρώνει κανναβούρι στον κήπο μου. Το καναρίνι μου φταίει που πετάει τα σποράκια από το μπαλκόνι.». Ελαφρό μειδίαμα στο πρόσωπο του οργάνου της τάξης. Μια αναλαμπή στα μάτια του γνωστού καμηλιέρη. Μια αναλαμπή που σβήνει άμεσα: «Σας παρακαλώ κύριε Darthiir, σας ξέρουμε εσάς τους ανατολικούς. Ξέρουμε τι φάρα είστε εσείς οι μουσουλμάνοι. Καλλιεργείτε και πουλάτε ινδική κάνναβη στα σχολεία μας για να σκοτώνετε τα άμοιρα παιδάκια μας.»

Άντε τώρα ν’ αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Άντε τώρα ν’ αποδείξεις ότι δεν καλλιεργείς κανναβούρι.
Άντε τώρα ν’ αποδείξεις ότι δεν θες τους σπόρους για να φτιάξεις ναρκωτικά.

Αλήθεια κάποιο τρόπο για να πείσω τις αρχές έχετε; Δεκτή κάθε πρόταση. Έχω 15 μέρες να ετοιμάσω την απολογία μου. Τόσοι έμποροι ναρκωτικών κυκλοφορούν ελεύθεροι, τόσοι έμποροι του θανάτου σπέρνουν ανενόχλητοι τα προϊόντα τους και ο καημένος καμηλιέρης είναι ο μόνος που θα την πληρώσει γιατί απλά είχε την ατυχία να του αρέσουν τα καναρίνια. Μια βοήθεια βρε παιδιά! Μια βοήθεια!

Άντε τώρα ν’ αποδείξεις ότι δεν θα φτιάξεις πυρηνική βόμβα.

25 σχόλια:

  1. Darthiir εγώ πάντως θα σου φέρνω τσιγάρα στην φυλακή και θα σου μεταβιβάζω τα νέα της blogοσφαίρας! Όχι τίποτα άλλο, αλλά νομίζω πως ο ΟΤΕ έχει απορρίψει την αίτηση των φυλακών κορυδαλλού, όπου και θα σαπίσεις αιώνια που πουλάς ναρκωτικά στα παιδιά μας, για DSL γραμμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/4/06 9:49 μ.μ.

    Αγαπητέ Καμηλιέρη,

    Προτείνω όλοι να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. Ο Γιώργος θα αποποινικοποιήσει το πεντάφυλλο πράσινο φυτό και έτσι θα βγείτε από την στενή. Δεν ξέρω αν οι φυλακισμένοι όμως έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν γι' αυτό και θα πρότεινα αν έχετε συγγενείς να τους προτείνετε να ψηφίσουν το Κίνημα. Βέβαια μετά θα αρχίσουν το παραμύθι τους οι δεξιοί οτι οι μουσουλμάνοι τα έχουν καλά με τον Παπανδρέου άρα το τζαμί ξεχάστε το από την Νέα Δημοκρατία. Όταν δει όμως η Al Kaeda οτι δε γίνεται τζαμί στην Ελλάδα παρ' όλες τις πιέσεις που ασκούνται στην κυβέρνηση, θα αρχίσει να σκέφτεται για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα που έδωσε τα φώτα της στον παγκόσμιο πολιτισμό. Άσε που θα αρχίσουν Παλαιστίνιοι, Ιρανοί και Λιβανέζοι να ξανασκέφτονται πόσο ειλικρινείς ήταν οι χειραψίες του Ανδρέα Παπανδρέου.

    Έτσι θα χάσει όχι μόνο η χώρα την εμπιστοσύνη των αραβικών λαών, αλλά και το ΠΑΣΟΚ...

    ...έχω μπερδευτεί και εγώ. Μετά μπορεί να εμφανιστεί από το που-θε-να και η φιλοζωϊκή και να αρχίσει να ρωτά γιατι και πως ταϊζατε το καημένο το καναρίνι μαστούρες και με ποιο δικαίωμα το αναφέρετε στο blog σας; Είναι ενήλικο ή ανήλικο το καναρίνι; Είναι μήπως καναρίνι με ειδικές ανάγκες ή ακόμα ακόμα εσείς το παρασύρατε στην σύγχρονη μάστιγα των ναρκωτικών;

    Πότε παρακολούθησε τελευταία φορά το καναρίνι σας σε θρησκευτική τελετή; Υπο ποία πίεση το αναγκάσατε από τη στιγμή που ισχύει ανεξιθρησκεία στην Ελλάδα;

    Για να τελειώνουμε: Εγώ προτείνω να παραδεχτείτε οτι καλλιεργούσατε χασίσια και να κάνετε έφεση. Εδώ ολόκληρος Βαβύλης και ακόμα εκκρεμούν οι υποθέσεις του. Εσάς αγαπητέ θα βαρεθούν να σας ακούν όταν αρχίσετε να διηγείστε τον Αλχημιστή του Coehlo εις τον κύβον.

    Καλη σας ημέρα

    Υ.Γ. Της φυλακής τα σίδερα, είναι για τους λεβέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βοηθεια προς αραβα καμηλιερη για την απολογια του: [*]
    α) ναι ρε, ετοιμαζω πυρηνικη βομβα (συγνωμη, κανναβουριες ηθελα να πω). Εσας τι σας πειραζει;
    β) αν σας πειραζουν οι κανναβουριες, τοτε η ολοι η κανενας. Γιατι οι δικες μου βρωμανε και οι δικες σας ευωδιαζουνε;
    γ) ετοιμαζω κανναβουριες, ξεροντας οτι θα βλαψω ΚΑΙ εμενα και παιδια μου και τα αδερφια μου, αν ποτε τις χρησιμοποιησω (καλα γι' αυτο δεν ειμαστε και τοσο σιγουροι). Εσεις εχετε κανναβουριες και νομιζετε οτι μπορειτε να βλαψετε μονο τους αλλους. Αρα οι δικες σας κανναβουριες ειναι πολυ πιο επικινδυνες απο τις δικες μου, γιατι τις χειριζονται βλακες (εσεις).
    δ) καλλιεργω κανναβουριες γιατι τους σπορους μου τους εδωσε ο φιλος μου ο Ιβαν (αυτος με την αρκουδα απο τον βορρα). Δεν αγορασα τα δικα σας φυτωρια, γι' αυτο με κατηγορειτε αδικα.

    Επειδη η απολογια ειναι τσιφτικη και σωστη, αλλα δεν προκειται να γινει αποδεκτη, προτεινω στον αραβα καμηλιερη να την κανει με ελαφρα. Ο καλυτερος τροπος για να κανει την απολογια του πιο πειστικη, ειναι να χρησιμοποιησει ενα συμπληρωματικο μεσο πιεσης - οπως η τιμη του πετρελαιου π.χ.

    [*] τωρα μεταξυ κατεργαραιων ειλικρινεια. Οχι οτι οι κανναβουριες βγηκαν επειδη ηταν απροσεχτο το πουλακι στο κλουβακι. Μαζι τις φυτεψαμε, μαζι της ποτισαμε. Αλλο το τι λεμε στην απολογια και αλλο το τι ξερουμε μεταξυ μας.

    Υ.Γ. Μαστουρωσαμε εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν επιαναν τοσο γρηγορα οι σποροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξήλωσέ τις αμέσως, μαζί με το χώμα τους και φέρε τις στο εξοχικό μου!
    Ετσι, αυτοί δεν θα έχουν πειστήρια κι εσύ θα έχεις το εμπόρευμα ανέγγιχτο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πω πω σε έκαψε το άτιμο το πουλί. Θέλεις να σου δανείσω μια από τις γάτες μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/4/06 12:53 μ.μ.

    να τον χωσετε βαθυα στην μπουντρουμα κυριε οργανο! ριναι σεσημασμενο μουτρο!

    να μην τον αφησετε να βγει εξω ουτε το 2045!!!....

    (μπας και ησυχασουμε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν εχω καμια προταση...
    μονο μια καλησπερα...να πω...
    για να ξες οτι περασα...
    φιλια και στα δυο σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι αν έφτιαχνες μια εταιριούλα εκμετάλλευσης του προϊόντος με κύριο μέτοχο το "όργανον";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να ρωτήσω τον μπαμπά μου που είναι στην δίωξη;;;;

    (αλήθεια στο λέω τώρα)

    Καλησπέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό Μήνα! Στης φυλακής τα σίδερα σε βρίσκει η Πρωτομαγιά; Ή μήπως έκανες το καναρίνι φρικασέ με τα χορταράκια του κήπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και σου έχω πει βρε Νταρθ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ που το βλέπουν όλοι!! Στο πατάρι, τζάμπα στις έκανα δώρο τις λάμπες τα Χριστούγεννα;
    :-ΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντε βρε Ντάρθ. Οσοι έχουν καναρίνια στρώνουν κάτω απο το κλουβί τους εφημερίδες κλπ για να μαζεύουν τους σπόρους και να τους φυτεύουν σε γλάστρες..γλάστρες ανακατεμένες με διάφορα άλλα φυτά..που σιγά τώρα μήν τραβήξουν την προσοχή.
    Αλήθεια, άμα τη γλυτώσεις πόσο θα χρεώνεις τη τσίκα?
    Θα κάνεις φιλική τιμή σε μπλόγκερς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φταις ομως και εσύ. η αλήθεια να λέγεται. Μα να μην αλλάζεις που και που το μενού στο καναρίνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι γκαντεμιά ήταν αυτή βρε παιδάκι μου!!!! Πάντως εμένα μου άρεσε η πρόταση του χνουδιού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/5/06 12:30 μ.μ.

    Επιτελους!

    Δωστε στο λαο αυτο που θελει κ. Νταρθ!!!!

    και πηγαινετε και κανα ταξιδιακι κι αδειαστε μας τη γωνια μη χεσω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι απλό: πάρε το καναρίνι μαζί σου στην απολογία. Αν επειμένουν ότι είσαι ελέφαντας, άφησέ τους το πτηνό αμανάτι (τις γλάστες φέρτες απο εδώ να τις ποτίσω!)
    Καλό μήνα βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειδικά δι' εσάς κα Μοργκάνα μας, θα κάνουμε αφιέρωμα στο Παρίσι σε μια βδομάδα και κάτι ψηλά...

    Στο ενδιάμεσο θα λείπουμε, μαντέψτε ΠΟΥ; :ppp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χα χα χααααααααα και έλεγα ΤΙ καπνίζει !!!!!
    Καμηλιέρη δήλωσε ένοχος καλέ μου, πριν καταλάβουν στην δίωξη ότι έχεις ΚΑΙ μπλογκ !!!
    [και στον πατέρα μου το έκαναν αυτο πρόσφατα και έκανε μια δήλωση ότι φταίει το καναρίνι!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. σαν να μη θέλω να έρθω ελλάδα μου φαίνεται...

    σα να τσινάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/5/06 8:44 π.μ.

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!!!!!

    ο ΝΤΑΡΘ επιτελους μας αδειασε τη γωνια!!!!

    ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

    Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ -ΜΗ ΧΕΣΩ- ΜΟΥΤΣ- ΚΑΜΗΛΙΕΡΗΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ (ΣΙΓΑ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ,ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΣΣΙΝΗ, ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ).

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.

    ΤΑ ΚΑΚΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΠΗΡΕ (ΑΠΗΓΑΓΕ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥΔΙΤΣΑ....

    ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΜΗΛΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βρε Νταρθ!!!!!!

    Κατ'αρχήν, νομίζω ότι μας δουλεύεις, γιατί το καναβούρι δενβ είναι το ίδιο με το χασίς. Έτερον εκάτερον ( να μη σού πω κι αικάτερον.... Σ;)))))

    Νομίζω δηλ,είχα κι εγώ καναρίνια και φυτά προέκυψαν με παρόμοιο τρόπο, οπότε πληροφορήθηκα σχετικά (δεν τα κάπνισα για να ξέρω σίγουρα Σ;)))))))))

    Κατά τα άλαλ, όπως είπε κάποιος, έχεις γείτονες αστέρια παιδιά...

    Σ;)))))))))))))))))))))0000

    ΥΓ πώς πάει το εμπόριο των μενίρ; Άκουσα ότι το καλοκαίρι θα φορεθούν πολυ οι οβελίσκοι, αλλάζει η μόδα, πάρε τα μέτρα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες...