Κυριακή, 22 Ιουλίου 2007

Θαλασσινά μπλουμ

Νέα γυαλιά. Δεν γινόταν αλλιώς. Το ίδιο βράδυ, με το που κατάφερα να συνέλθω (μετά τον φραπέ νουμερο 6), βουρ για Ερμούπολη και για μαγαζί οπτικών. Αγορά νέου ματογυαλίου (στο ακριβότερο μου φαίνεται κατέληξα αλλά ήταν και το ωραιότερο) και έτοιμος πια να αντιμετωπίσω τον ήλιο (καλά που η μυωπία μου είναι μικρή και από το ένα μόνο μάτι), αποχαιρέτησα την γκαντεμομέρα (καλά που το χτύπημα δεν μου άφησε σημάδι).
Παρόλ' αυτά δεν γινόταν να μην τριτώσει η γκαντεμιά. Έτσι χτές το πρωί, και ενώ ενημερωνόμουν για την επόμενη διαδρομή μας από το ντεστινέιτορ, τσαααφ, σταματάει (για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους) η μπαταρία του πι_ντι_έι και μένω στα κρύα του λουτρού... Καλά που είχα κρατήσει αντίγραφο του καταλόγου μου και έτσι δεν έμεινα χωρίς τα τηλέφωνά μου! Πι_ντι_έι ριφορμάτ (στο σημείο αυτό βρίζουμε ασύστολα γιατί δεν θυμόμαστε πότε πήραμε τελευταία φορά μπακάπ και σκεφτόμαστε πως πέραν του τηλεφώνου δεν θα λειτουργεί τίποτε άλλο) και ξεκινάμε να βρούμε τι δουλεύει και τι θα χρειαστεί επανεγκατάσταση με την επιστροφή. Ευτυχώς το βασικό σύστημα λειτουργεί σωστά, το ίδιο και το ντεστινέιτορ, οπότε δεν γλυτώσαμε την αυταρχική, γλυκιά κατά τα άλλα, κυριούλα που οριόταν να στρίψουμε δεξιά και μετά αριστερά - όχι ρε, δεν στρίβω, μια φορά σε άκουσα και αναγκάστηκα να γυρίσω με την όπισθεν σε μια ανηφόρα τουλάχιστον 60% - γρούμφφφφ μα και αυτοί οι κάτοικοι πως πάνε και κλείνουν το κάτω μέρος της κατηφόρας με μάντρα;;; εεεεε;;;;;

[Μέσα στο επόμενο 5ετές πρέπει να πάρω και καινούργιο πι_ντι_έι πέραν του λαπτοπίου :@]

Κατά τα άλλα λοιπόν περνάμε τις χαλαρωτικές διακοπές μας με χαλλλαρά ολοήμερα μπάνια, βραδινά ποτάκια σε παραλιακά μαγαζιά και ολονύκτια μπλαμπλά στο μπαλκόνι με δροσούλα και έναστρο ουρανό... (μόνο το κυπριακό δεν αναλύσαμε)

Ξαπλώστρα, παραλία, καφεδάκι και ολίγο από μπλόγκινγκ, ενώ η αλεπουδίτσα ενημερώνεται για τα του ηλιακού συστήματος...

Η θάλασσα περιμένει. Αποστολή κειμένου και πάμε για πλίτσι πλίτσι........ :)