Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2005

Αποτυχία... :(

… και δεν με νοιάζει καθόλου μα καθόλου που δεν πήραμε το IP. Ούτως ή άλλως είναι θέμα γνωριμιών και κύρους και όχι περιεχομένου και προσπάθειας. Και για κάτι τόσο μεγαλεπήβολο όπως το συγκεκριμένο IP, μόνο με πολλές γνωριμίες γινόταν! Με νοιάζει όμως που ενώ περίμενα να το πάρουμε, γιατί σε τελευταία ανάλυση δεν ήξερα καν πώς γίνεται και έμαθα μέσα σε 2 μήνες – για κάτι τόσο largescale που περιλαμβάνει 4 NoE’s ήθελα τουλάχιστον 6 μήνες για να καταλάβω και να κάνω κάτι – και τελικά περιέργως βγήκε κάτι καλό, με περιεχόμενο και με εξέπληξε κι εμένα τον ίδιο,........ με νοιάζει που μου έσπασε τα’ @@ και μου φώναζε ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να κάνει ούτε μια γραμμή από τις 60 σελίδες σωστή.

Ευτυχώς τουλάχιστον απλά ήρθε με κατεβασμένο το κεφάλι και είπε ότι «είμαστε έξω» και έφυγε. Γιατί αν τολμούσε να κάνει έστω και μια νύξη ότι φταίμε – ομολογώ ότι γενικώς είπε στους συνεργάτες ότι τρελαθήκαμε στην δουλειά – δεν θα τον ξέπλενε ούτε κι ο ιερός ποταμός! Μα τον Seth δηλαδή. Θα τον έκανα 13 κομμάτια και θα τον έσπερνα σε όλο τον Νείλο! Και δεν θα βρήσκαν κανένα από τα 13 του, όχι μόνο το ένα!!!!

Ασ’ τον τώρα να πάει να κλάψει (απλά αυτό σημαίνει ότι όντως θα μου βγάλει την πίστη για τα ΠΕΠ που τελειώνουν στις 27)! Εγώ πάντως ετοιμάζω τα πραματάκια μου και πάω να κάνω το μάθημά μου! Ναι, σήμερα επισήμως αρχίζει το νέο ακαδημαϊκό έτος! Δηλαδή είχε αρχίσει από την προηγούμενη βδομάδα αλλά… οι φοιτητές είχαν κατάληψη :p Πάντα τέτοια βρε πάντα τέτοια (να μην κάνω και τόσα χιλιόμετρα)! Πάντως μην νομίζετε ότι θα γλυτώσετε την εξεταστική! Το πολύ-πολύ να σας παραδώσουμε όλο το βιβλίο σε ένα μάθημα!!!

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!