Δευτέρα 31 Ιουλίου 2006

Άντε γεια…

Ήρθε η ώρα, πακέταρα, φόρτωσα το surf και για μια ακόμη φορά εξαφανίζομαι από την τσιμεντούπολη. Πάω σε μέρη όπου η πλάστιγγα γέρνει προς το χώμα στην αναλόγια χώματος/τσιμέντου!

Βέβαια, μιας και από πέρσι «ανακαλύψατε» ότι έχω laptop ακόμα και μέσα στα πέλαγα, όλο και κάποια βόλτα θα κάνω για να μην λέτε ότι σας λείπω.

Το πρόγραμμα αρχικά (μιας και η krot αγωνιά για την τύχη μου) περιλαμβάνει λοιπόν την νυφούλα του Ιονίου. Μετά, αφού κάνουμε μια μονοήμερη βόλτα πίσω στο τσιμέντο για τακτοποίηση εκκρεμών υποθέσεων, θα οδεύσουμε μετά της αλεπουδίτσας εις την Κεφαλονιά. Μετά από αυτό έχει ο θεός…

Τώρα βέβαια θα κάνω και μια βόλτα από τον Αι’ Νικόλα μπας και φωτίσει την οικουμένη, αλλά δεν το κόβω… μάλλον απλά θα ατενίσω ακόμα μια φορά το πέλαγος και το απέραντο γαλάζιο, αναπολώντας έναν καλύτερο κόσμο…

[Συνέταιρε γερά… θα περάσει και η καλοκαιρινή κρητική λαίλαπα :p]

Άντε καλά να περάσουμε όλοι μας και… προσοχή σους καρχαρίες…
και της θάλασσας, και της στεριάς…

5 σχόλια:

  1. καλή ξεκούραση και μη ξεχνάς να ποτίζεις την καμήλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να περάσετε υπέροχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να περασεις τέλεια Καμηλιέρη, να κλείσεις την τηλεόραση, να φχαριστηθείς απέραντο γαλάζιο και να γυρίσεις ανανεωμένος και χαρωπός!

    Ωστε Ιονίους νήσους έχει το πρόγραμμα ε;;; Θα φροντίσω να ενημερωθώ λεπτομερέστερα, για να δω πού κια πώς θα σε πετύσω να σερφάρεις!

    (σερφάρουν οι καμήλες;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλό καλοκαίρη καμηλιέρη, να προσέχεις τις φουρτούνες καπετάνιε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αυτό επιθυμώ και για όλους σας.

    (Ναι σερφάρουν, είδες εκπαίδευση που τους έχω δώσει;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες...