Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακούφιση

Από αύριο οι πολίτες της χώρας τούτης θα πρέπει να αισθάνονται πολύ πιο ασφαλείς. Έρχεται το πρώτο φορτίο της πρώτης παρτίδας του εμβολίου για τη γρίπη των χοίρων. Οι νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, με ειδικά ψυγεία για την αποθήκευσή του, είναι πανέτοιμες να το υποδεχθούν. Το ίδιο φυσικά και ο ελληνικός λαός. Πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τη γρίπη, δε θα φοβάται πλέον να στείλει το παιδί του στο σχολείο για να μάθει γράμματα, γράμματα σπουδάγματα, του θεού τα πράγματα. Για τις άλλες δραστηριότητες συγχρωτισμού δε χρειάζεται ειδική μέριμνα, μιας και χωρίς άγχος κι αγωνία, μήνες επί μηνών, η κοινωνία επιδίδεται συστηματικά σε αυτές.
Τι σου είναι πάντως τούτ’ η χώρα. Περίθαλψη, όχι αστεία, όχι σαν τις Ηνωμένες Πολιτείες για παράδειγμα όπου πεθαίνει ένας άνθρωπος ανά δώδεκα λεπτά λόγω ελλείψεως κοινωνικής ασφάλισης. Τα καλά του ιδιωτικοποιημένου ασφαλιστικού συστήματος!

6 σχόλια:

 1. Το εμβόλιο κατά της βλακείας σαν πότε το βλέπεις να κοπιάζει δώθε???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. δεν το κοβω να το κανει κανενας ελληνας στην τελικη το εμβολιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δυστυχώς κάποια μέλη της οικογένειάς μου θα πρέπει να κάνουν το εμβόλιο γιατί ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.
  Για τους υπόλοιπους... θα δούμε. Δεν βιαζόμαστε.
  Δεν πάθαμε τίποτα μέχρι τώρα,εδώ και στις διακοπές, σε αεροδρόμια, σε χώρους πολιτιστικών εκδηλώσεων με πολύ κόσμο από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης...
  Δεν βιαζόμαστε. Δεν υπάρχει λόγος να γίνουμε πειραματόζωα επί πληρωμή δική μας κιόλας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. και γω νομίζω πως λίγοι θα το κάνουν.
  Μα γιά ποιούς μας περάσατε αγαπητοί;
  εμβόλιο με αποδοχή ευθύνης ;;;;;;;;; μπουύυυαχαχχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γι αυτό κοιμήθηκα μια χαρά χτες; Τελικά όλα έχουν την εξήγησή τους...εκτός από την βλακεία που μας δέρνει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ευτυχώς Παναγίτσα μου, κι ό,τι είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι θα πεθάνω από κάτι που θα φταίνε τα γουρούνια...Σ' αυτή τη χώρα,πάντα ένα ζώο φταίει για όλα...Πότε η αγελάδα, πότε το κοτόπουλο, πότε το γουρούι...ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες...