Πέμπτη 30 Ιουνίου 2005

Ψυχανωμαλίες;

Την προσοχή σας και την αμέριστη συμπαράστασή σας!

Εγώ, ναι εγώ ο ψυχανώμαλος, έχω το κακό συνήθειο να ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ! Το παραμικρό με ξυπνάει, άμα δεν είμαι κουρασμένος δεν μπορώ να κοιμηθώ. Άμα είμαι πτώμα στην κούραση πάλι δεν μπορώ να κοιμηθώ!

Χτες βράδυ, κουρασμένος όσο ακριβώς έπρεπε, είπα ο κακομοίρης κατά τις 1 να πέσω για ύπνο. Και φυσικά κατά τις 5:30 το πρωί ξύπνησα και άρχισα τον πόλεμο με τα μαξιλάρια. Αν είχε ψυχρούλα θα είχαμε και φιλική συμμετοχή από τα σκεπάσματα αλλά τον τελευταίο καιρό δεν τα παίζω στα παιχνίδια μου αυτά....

Και μέχρι τις 7 δεν είχα ξανακοιμηθεί. Ε κάποια στιγμή βέβαια έπεσα πλέον στον κλασικό λήθαργο εξάντλησης αλλά για πόσο; Χτύπησε το **&%^*&% ξυπνητήρι στις 8 και με έστειλε για τα καλά. Το βλέφαρο δεν άνοιγε με τίποτε.

Άντε να δουλέψεις τώρα....

11 σχόλια:

  1. Ασε και εγώ κάτι τέτοια παθαίνω ρε γαμώτο.. τώρα τελευταία δεν με παίρνει ο ύπνος με τίποτα...αλλά ευτυχώς εγώ ξυπνάω 9 οπότε κάτι είναι και αυτό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ίδιο πρόβλημα έχουμε...
    με το παραμικρό ξυπνάω, ενώ υπάρχουν και φορές που ενώ είμαι κομμάτια, τα μάτια μου κλείνουν και δεν μπορώ ούτε να σταθώ από την νύστα, να μην μπορώ να κοιμηθώ!
    Και μιλάμε για όταν επικρατούν νορμάλ περιβαντολογικοψυχολογικές καταστάσεις (δηλαδή ακόμα και όταν δεν έχω άγχος για κάτι ή όταν δεν έχει υπερβολική ζέστη/κρύο κτλ).
    και νόμιζα οτι δεν με καταλαβαίνει κανένας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακριβώς το αντίθετο... δεν ξυπνάω με τίποτα! ούτε ξυπνητήρια ούτε κανόνια ούτε ΤΙΠΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχισμένε Γιάννη. Μακάρι...
    Αλλά όπως βλέπετε esterian και nenya, υπάρχουν και άλλοι σαν εμάς.
    Κι εγώ αναρωτιώμουν αν είμαι μόνος! Πάντως μακάρι να μπορούσα να ξεκουράζομαι σωστά σε καθημερινή βάση. Σήμερα η δουλειά ήταν μαρτύριο.
    Αν σκεφτείτε κι όλας ότι προσπαθώ να διορθώσω ένα κείμενο, που απλά...... δεν μπορείς να το κατανοήσεις καν αν δεν το διορθώσεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χμμμ νομίζω ότι βρίσκομαι σε πολύ χειρότερη θέση από σένα... σκέψου ξυπνητήρια (2) μέσα σε κατσαρόλα για να πολλαπλασιαστή το κλαπατσίμπαλο και να μπορέσω να ξυπνήσω για να παω στη δουλειά/για καφέ/οπουδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πίστεψέ με, ακόμα και έτσι σε ζηλεύω. Σήμερα ξύπνησα 5 και ανά μισάωρο κοιτούσα το ρολόι. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Scorpion Lady, υπνοστεντον, ταβορ και λεξοτανιλ μπορω να σου βρω (χωρίς συνταγή)... Έλα θεσ/νικη και θα κανονίσουμε...

    (όχι δεν είμαι έμπορας, απλά έχω δυο φίλους φαρμακοποιούς, θα πάω δήθεν για καφέ και όταν θα μπει κάνας πελάτης και δεν θα βλέπουν, θα κλέψω... θα κλέψω... θα κλέψω... μπρρρ. κλέφτη μ'έκανες Scorpion Lady...)

    ΥΓ. Και Viagra!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ επιμένω ότι εγώ μισώ και ζηλεύω εσάς. Η κατάσταση μου άλλωστε είναι κλινική. (είμαι ειδικός στους υπερθυρέους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεγάλε, εσύ σε τελευταία ανάλυση θα καταφύγεις στο εκπληκτικό ξυπνητήρι του Super Goofy και θα σωθείς, εμείς που και με μερικά κιλά αλκοόλ στο αίμα μας καταφέρνουμε να κοιμηθούμε το πολύ 6 ώρες τι να πούμε;

    Ακόμα και όταν σε κάποια φάση έπαιρνα κάτι χάπια που προκαλούσαν υπνηλία, με την βία μπορούσα να κοιμηθώ 6 ώρες! Τι μου λες τώρα εσύ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λυπούμαι που σας το λέω αλλά και εγώ κοιμάμαι ως τάβλα. Ο κόσμος καίγεται, γάτες τσακώνονται στο δωμάτιο, ο Κ. έχει την τηλεόραση να ορύεται εγώ ..χρρρρ!
    Κοιμάμαι σε τραίνα, λεωφορεία όντας καθιστή..και πώς συμβαίνει και το εσωτερικό μου ροΛόι να με ξυπνάει εγκαίρως και να κατεβαίνω στη σωστή στάση..
    Μία φορά (μόνο μία) κοιμήθηκα όρθια σε λεωφορείο, ενώ ήμουνα κρεμασμένη σαν μπριτζόλα από το τσιγκέλι και έπεσα κάτω βέβαια ενώ όλοι χαχάνιζαν..
    Φίλε Darthiir, μήπως χρειάζεσαι λίγη ηρεμία, να διώξεις τις έννοιες απο τη ζωή σου, λίγο ζεστό γαλατάκι πρίν κοιμηθείς.. και ο Λιακόπουλος βοηθαει..στην ανάγκη βάλε τον tyxod στο δωμάτιό σου να κοιμάται ξερός..για να σε εμπνέει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γάλα;;;;

    Μπλιάξ...

    Έχω να πιώ από τότε που απογαλακτίστηκα σχεδόν!

    Καλά ντε, μην βαράτε, καμιά 10αριά χρόνια μετά...

    Ηρεμία;

    Χμμμ
    Μάλλον "ισορροπία" θα το χαρακτήριζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες...