Σάββατο, 9 Ιουλίου 2005

Πού το πάς ρε το καρότσι;

Και ξαφνικά, εκεί που πας ήρεμος ήρεμος με 30 σε ένα στενό δρομάκι, με παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεξιά κι αριστερά, νά'σου η κυρά με το καροτσάκι και το μωράκι μέσα στην μέση του δρόμου, αντί να πηγαίνει από το πεζοδρόμιο.

Και εκεί που λες ότι θα την συναντήσεις στο κάθετο αριστερό στενάκι για να χωρέσετε και οι δύο, και κόβεις ακόμα περισσότερο για να συμβεί αυτό που υπολόγισες και να μην κινδυνέψει και το μωράκι, νά'σου πετιέται ακριβώς την στιγμή που και η κυρά είναι στο στενάκι, και μπαίνεις και εσύ σε αυτό, ένα άλλο αυτοκίνητο.

Τί κάνεις; Καλά που έχω καλούτσικα αντανακλαστικά και έστριψα λίγο το τιμόνι, πάτησα σωστά το φρένο και δεν βρέθηκα πάνω στο καροτσάκι με το μωράκι.

Και έστω ότι ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου ήταν ηλίθιος και ανάξιος λόγου. Έστω και η κυράτσα με το καρότσι στην μέση του δρόμου δεν την ήθελε την ζωή της.

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΡΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΑΣΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Η ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΛΙΘΙΟ Η ΛΟΓΙΚΟ;;;;

Ξέρω, με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στα στενά του Παγκρατίου άντε να ανέβεις στο πεζοδρόμιο, και ειδικά με το καρότσι, αλλά μήπως τότε να πάτε από κανά άλλο δρόμο; Σας δικαιολογεί αυτό στο να θέσετε σε κίνδυνο την ζωή του ίδιου σας του παιδιού;

ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ;;;;