Τρίτη, 7 Μαρτίου 2006

Ααααχχχχ

Κοιμήθηκα. Ναι. Τα τελευταία δύο βράδια κατάφερα και αποκοίμισα το συνειδητό μου. Εξίμισι με επτά ωρίτσες κανονικού ύπνου και επιτέλους μπορώ να αντικρύσω τον ήλιο! (Είχα αρχίσει ν’ ανησυχώ ότι όντως βρικολακιάζω…) Η μετάβασή μου στο «ανώτερο επίπεδο» διεκόπη. (Να 'σαι καλά βρε αλεπουδίτσα μου) Δεν με χαλάει καθόλου, καλή παρέα οι παλιάτσοι αλλά προτιμώ να μην τους βλέπω συχνά! (Άσε που η δική σου είναι καλύτερη...)

Μας τελείωσαν και οι απόκριες… Του χρόνου πάλι. Άντε σε 40 μέρες Πάσχα… KV θα επιδοθούμε σε άλλο «εποχιακό» blog ή θα χαλαρώσουμε; (Δεν είδα ιδιαίτερη κίνηση στο τελευταίο από μέρους σου… αυτά τα deadline σου σε χαλάνε… Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει κάθε φορά να τρέχεις να τα πιάσεις…) Λοιπόν, νηστεία και προσευχή όλοι μαζι (χιούμορους), μπας και μπορέσουμε ν' αγοράσουμε τον Πασχαλινό Οβελία!

Καιρός ανοιξιάτικος. Προμηνύονται βροχές… Θα χιονίσει στην Πάρνηθα (!!!;;;!!!). Είπαμε Μάρτης γδάρτης αλλά μην το παρακάνουμε κι όλας! Πολλές άσπρες μέρες είδαμε φέτος! Ακούστηκε ότι ο Κωστάκης προβληματίστηκε με το τελευταίο γκάλοπ και αποφάσισε να εφαρμόσει πιο «δεξιά» πολιτική… (;;;!!!;;;). Ήμαρτον, όχι άλλο κάρβουνο…(Ααα τώρα το 'πιασα.. παρήγγειλε το χίονι από την Β.Ε. για να σκεπάσει το κάρβουνο...) Ο Γιωργάκης δε, θα δημοσιεύσει την μαύρη βίβλο της διετίας. Βρε καρντάσι, δεν βοηθάς λέω 'γω να ξελασπώσουμε αντί να κοκκορομαχείς; (καλά, αυτό παέι και στους δύο, και στους τρείς, και στους... ουφ.. σε όλους, βερέθηκα να μετράω, αλλά λέμε τώρα...) Μεξικάνικη αρένα έχουμε καταντήσει... (αμέρικαν μπαρ θα έλεγα, αλλά εκεί δεν κάνουν κοκκορομαχίες, κάνουν τσαμπουκαλομαχίες...)

Ωραίος ο Καπότε. Το άξιζε το όσκαρ. Τόσο καλή ερμηνία είχα να δώ από το as good as it gets. Αλλά αναρωτιέμαι, ηθικά τα'χε καλά με τον εαυτό του; Μάλλον όχι απ' ότι φαίνεται στο τέλος του έργου. Ευτυχώς γιατί θα άρχιζα ν' αναρωτιέμαι τί πρότυπα δίνει το έργο... (Αν και αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο «δεν είμαι καλά γιατί σπάστηκα να περιμένω», ή «δεν είμαι καλά γι' αυτό που έκανα»...) Ανεξαρτήτως αν έσφαλαν, δεν αξίζει να παίζεις με το κεφάλι τους και την ψυχική τους υγεία...

Μιας και ερωτήθην, τα (νέα) φιντάνια μου στο προηγούμενο μάθημα αποφάσισαν ότι είναι κουρασμένα (προφανώς) από την εξεταστική και δεν ήρθαν! Οπότε εγώ τώρα θα θεωρήσω ότι παρέδωσα το πρώτο κεφάλαιο (τι ωραίο και άνετο μάθημα, χωρίς απορίες και φασαρίες) και θα συνεχίσω στο δεύτερο. (χιχιχι )

Άντε, καλή Σαρακοστή να ’χουμε…
[Προφανώς Ιώβ μου, την επιβάλει και αυτή, αδειάζοντας τα πορτοφόλια μας, για να ξεχρεώσει εντελώς!!!]