Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2006

Ομελέτα...

…δεν γίνεται αν δεν σπάσεις τ’ αυγά, αν δεν τα χτυπήσεις γερά με το πιρούνι στο μπολ, αν δεν κάψεις το τηγάνι και δεν τα ψήσεις σε δυνατή φωτιά.

Αν όμως τρίψεις και την τομάτα στον τρίφτη και την ρίξεις μέσα στ’ αυγά και βάλεις και την σωστή για τα γούστα σου δοσολογία αλατοπίπερου και άλλων καρυκευμάτων, στο τέλος θ’ απολαύσεις μια πεντανόστιμη στραπατσάδα, να σ’ αποζημιώσει για τον κόπο και την προσπάθειά σου…