Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2006

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

Τα τελευταία χρόνια έχει επέλθει ένας κορεσμός στο διάκοσμο των πόλεών μας. Εμείς λοιπόν προτείνουμε μια εναλλακτική μέθοδο διακόσμησης με τα καθ’ όλα εύχρηστα menhir μας. Σας θυμίζουμε. Το menhir δεν είναι απλά ένα στολίδι. Είναι εργαλείο. Είναι τρόπος ζωής. Ένα menhir την ημέρα, το άγχος κάνει πέρα!
Και δεν κάνει πέρα μόνο το άγχος, κάνει και τον διευθυντή μας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ρόπαλο… ή απλά ως «κάθισμα»! Και να ήταν μόνο αυτό; Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στήριγμα, ως κρεβάτι, ως τραπέζι. Μέχρι και από την εξωτική άπω ανατολή επικοινώνησαν μαζί μας για να μάθουν τις ιδιότητές του ώστε να το συμπεριλάβουν στην αναβαθμισμένη έκδοση του kama sutra! Τέλος, η ποικιλομορφία που εμφανίζει σε χρώματα, σχήματα και γεύσεις το καθιστά παράγοντα εξέλιξης (το είπε μέχρι και ο Δαρβίνος)!

Τσαντιστήκατε; Πάρτε ένα menhir!
Σπαστήκατε; Πάρτε ένα menhir!
Πάτε για shopping therapy; Πάρτε ένα menhir!
Σας αγαπά; Χαρίστε του/της ένα menhir!
Σας απατά; Δώστε του/της ένα menhir! (είδατε πόσο δίκιο έχουμε;)
Γιορτάζει; Το καλύτερο δώρο: Ένα menhir!

Σε τελευταία ανάλυση: Πές ‘το μ’ ένα menhir!

Το πολύ χρήσιμο αυτό αντικείμενο θα κυκλοφορήσει σε πρώτη φάση και σε μπρελόκ, σουγιά, πένα, κινητό και κραγιόν. Σε δεύτερη φάση θα εισάγουμε και νέα αξεσουάρ σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Βρισκόμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι επιδιώκουμε τον εκ νέου σχεδιασμό όλων των οικιακών συσκευών ώστε να γίνει η χρήση του menhir ακόμα ευκολότερη!

Σε κάθε περίπτωση, πριν αγοράσετε σκεφθείτε σοβαρά: Σκεφθείτε menhir!

Darthiir & KV enterprises
(Επίσημος αντιπρόσωπος: Αλεπουδίτσα)