Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2009

:-*

Έξι «προπονητές» για μια αίθουσα. Αμαρτία απ’ το θεό. Καμιά καλύτερη δουλειά δεν έχουμε να κάνουμε; Τελικά μάλλον εισάκουσαν τις προτροπές και δεν παρουσιάστηκαν φιντάνια για να σπαταλήσουν το χρόνο τους εδώ. Το τάβλι είναι σίγουρα πιο δημιουργικό απ’ το να κοιτάς τον τοίχο. Αλλά βρε παιδιά ειδοποιήστε να μην κατεβάσουμε ολόκληρη εξάδα τσάμπα!
Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο νέος υπολογιστής στο φιντανογραφείο είναι γεγονός και μόλις ολοκληρώθηκαν και οι εγκαταστάσεις. Ελληνικό λειτουργικό όμως δυστυχώς. Κάτι σαν χαμένος ένα πράγμα; Τουλάχιστον τα προγράμματα μπήκαν στην αγγλική τους έκδοση. Ευτυχώς που δεν υπάρχουν δηλαδή ενδιαφερόμενοι για μετάφραση του matlab ή του origin ή της fortran γιατί θα είχαμε πρόβλημα…
Δεν μας έφτανε ο τούρκος, άρχισε και στο σπίτι ο πισίς τα τσαλίμια. Δεν δεχόταν να γράψει σε οπτικό δισκάκι λέει. Ε αφού άλλαξαν οι θέσεις και βεβαιώθηκε η ενοχή του λειτουργικού, άρχισε η επανεγκατάσταση. Και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Και τα δισκάκια γράφτηκαν. Αλλά;
Φυσικά και θα είχαμε αλλά! Κάτι δεν του κάθισε καλά και δεν του άρεσε το boot.ini. Το βρήκε διεφθαρμένο! (Κυβερνητικό στέλεχος θα ήταν…) Άντε πάλι απ’ την αρχή! Ε τη δεύτερη φορά, το βασιλοπορτολειτουργικό μας έκανε τη χάρη και δούλεψε σωστά. Πετάμε. Πετάμε! Προσεχώς και στο ελευθέριος βενιζέλος γιατί το σπίτι δεν μας φτάνει για την απογείωση. (Κατά τα άλλα μετράμε ένα σαββατοκύριακο χαμένο…)
Σε δουλειά να βρισκόμαστε… Να μη βαριόμαστε κι όλας δηλαδής. Αν και από πλήξη τον τελευταίο καιρό άλλο τίποτε. Βασική ασχολία κατάντησε. Ελάτε να πλήξουμε μαζί γιατί χανόμαστε!
Φεύγουν οι απόκριες;
Μισό, πότε ήρθαν;;;; :ο