Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2005

Όποιος δεν έχει μυαλό...

…κάνει μπάνιο! Γιατί κάποιος αναίσθητος αποφάσισε ότι σήμερα έπρεπε να βρέξει καταρράκτες, ενώ το πρωί δεν είχε μαύρα σύννεφα ο ουρανός. Οπότε κι εγώ όπως πάντα άφησα τα παράθυρα του αμαξιού μισάνοιχτα. Αποτέλεσμα; Έπρεπε να γίνω παπί για να πάω να τα κλείσω! Καλά που μια συνάδελφος ήρθε αργά και προέβλεψε την βροχή και έφερε ομπρέλα οπότε βράχηκα μόνο στα πόδια.

Και ερωτώ: Γιατί δηλαδή έπρεπε να βρέχει; Δεν μπορούσε δηλαδή να μας αφήσει να πάμε για κανά μπανάκι το Σαββατοκύριακο; Μα καλά κύριε Καντερέ, Πέμπτη αποφασίσατε να βρέξετε; Δεν μπορούσατε να το κάνετε Δευτέρα να το χωνέψουμε; Έπρεπε να περιμένουμε μια βδομάδα να πάμε κι εμείς κάπου το ΣΚ, και εσύ έπρεπε να μας χαλάσεις τα όνειρα τελευταία στιγμή; Δεν βελτιώνεις την φήμη σου έτσι. Για την ακρίβεια την χαλάς.

Πάντως αυτή τη φορά η βροχή σίγουρα δεν έχει καμιά σχέση με την ψυχολογική μου διάθεση. Για την ακρίβεια είναι εντελώς ανάποδη! Αλλά τι να λέμε.. έχω συνηθίσει πλέον να παραξενεύω όλο τον κόσμο που είμαι συνέχεια στην τρελή χαρά και δεν με νοιάζει τίποτε!

Ένα έχω να πω μόνο: Προσεχώς σε ακόμα μεγαλύτερα κέφια! Θ’ αλλάξουν πολλά! Μας περιμένει γλέντι τρικούβερτο!