Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2005

Final countdown

Μπαίνουμε αισίως στην καταληκτική βδομάδα. Να διορθώσω εδώ ένα λάθος. Χτες το βράδυ ο «δικός» μου μού είπε ότι 15 του μηνός έχουμε την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη. Όταν λέω εγώ ότι έχω χάσει την αίσθηση του Χωροχρόνου το εννοώ, δεν με ακούτε εσείς.

Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι βρισκόμαστε στο Τ-3 ημέρες…

Δεν σας το κάνω σε ώρες…

Τέλος πάντων. Ηθικό ακμαιότατο. Απλά δεν θα προκάμουμε :p

Χεχε .. μην το παίρνετε στα σοβαρά! Θα είμαστε έτοιμοι. Δεν το συζητώ. Από εδώ θα κόψουμε, από εκεί θα ράψουμε αλλά… ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ DEADLINE ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΩ ΕΓΩ!

Βέβαια τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει να κοιμάμαι περίπου 4:30 με 6 ώρες την ημέρα. Και όχι δεν φταίει το άγχος. Απλά έτσι μου βγαίνει. Τώρα θα μου πειτε:

- Αντέχεις; Ναι φυσικά και αντέχω!

Ίσα-ίσα που ξυπνάω ευδιάθετος και γεμάτος ενέργεια, και όπως παρατήρησες, ακόμα και μετά από 13 ώρες στο γραφείο, έχω την ικανότητα να κάθομαι μέχρι τις 2 την νύχτα και να σου μιλάω, χωρίς να αισθάνομαι το παραμικρό ίχνος νύστας!!

Εμπρός λοιπόν στον αγώνα. Διορθώνουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες – aka: ξαναγράφουμε το κείμενο από την αρχή, αλλά αν το πω έτσι μπορεί (είπα μπορεί, αν και δεν το πιστεύω φυσικά) να αγχωθώ – παίρνουμε τις τελευταίες πληροφορίες από τους partners – aka: Φέρε ρε ανώμαλε εκείνα τα στοιχεία για το τι θες από την ζωή μας που σου ζητάω εδώ και 5 μήνες – και φυσικά, επειδή η σημασία στην λεπτομέρεια διακρίνει τον επαγγελματία, βρίσκουμε και μια εκπληκτική φώτο για το εξώφυλλο…

Άντε, καλημέρα, καλή βδομάδα και αφήστε με τώρα να κάνω και καμιά δουλειά. Θα σας γκρινιάξω σε λίγο πάλι ;)